(untitled) (International Congress on Economics, Management and Business Studies, 2026)
Мақолада илғор хорижий мамлакатлар Қуролли Кучларида ҳарбий полициянинг ўрни ва роли таҳлил қилиниб, бу ҳарбий тузилманинг ўзига хос хусусиятлари ўрганилган. Халқаро тажрибада ҳарбий полициянинг ташкилий-ҳуқуқий асослари, таркибий тузилмалари, бошқарув ва бўйсинув тартиби, вазифа ва ваколатлари атрофлича таҳлил қилиниб, миллий қонунчиликка жорий этиш юзасидан таклиф ва тавсиялар олдинга сурилган.