(untitled) (International Congress on Economics, Management and Business Studies, 2026)
Ширинмия (Glycyrrhiza glabra Linn.) – Fabaceae/Leguminosae оиласига кирувчи, дунё миқёсида кенг тарқалган истиқболли фармацевтик хомашё сифатида ўрин тутвчи ўсимлик турларидан бири ҳисобланади (Angiospermae; Dicotyledoneae; Rosales; Fabaceae/Leguminosae; Glycyrrhiza) [Sharma et al., 2018; 87-100-б.; Perri et al., 2026; 1-14-б.].