ЛОГИСТИКА ХИЗМАТЛАРИДА СТРАТЕГИК РЕЖАЛАШТИРИШНИНГ МОҲИЯТИ ВА АҲАМИЯТИ (Global Conference on Medical and Health Sciences, 2026)
Мазкур мақолада логистика хизматларида стратегик режалаштиришнинг моҳияти, унинг назарий асослари ва амалий аҳамияти тадқиқ этилган. Тадқиқот давомида стратегик режалаштириш логистика тизимининг самарадорлигини ошириш, харажатларни оптималлаштириш ва рақобатбардошликни таъминлашда муҳим омил эканлиги асослаб берилган. Шунингдек, замонавий логистика хизматларида қўлланилаётган стратегик ёндашувлар таҳлил қилинган.
Keywords: логистика хизматлари, стратегик режалаштириш, таъминот занжири, рақобатбардошлик, самарадорлик.