(untitled) (International Conference on Education, Psychology and Humanities, 2026)
Ushbu maqolada o‘quvchilarda nutq madaniyatini shakllantirish masalasi uzluksiz ta’lim tizimi doirasida tahlil qilinadi. Boshlang‘ich, o‘rta va oliy ta’lim bosqichlarida nutq madaniyatini rivojlantirishning samarali metodlari, pedagogik yondashuvlar va amaliy vositalar yoritiladi. Shuningdek, nutq madaniyatining shaxs kamolotidagi o‘rni asoslab beriladi.