(untitled) (International Conference on Education, Psychology and Humanities, 2026)
Ushbu maqolada oilada o‘smir yoshlarni mamlakatning ijtimoiy-siyosiy hayotiga jalb qilishda Mahalla institutining yoshlarni bo‘sh vaqtini mazmunli tashkil etish, yoshlar bilan ishlashning yangicha boshqaruv mexanizmlarini joriy etish, o‘smir yoshlarning ijtimoiy-siyosiy faolligini rivojlantirish jarayoni, yoshlarga oid davlat siyosati doirasida amalga oshirilishi va yoshlarning o‘zini samarali anglashi uchun imkoniyat va shart-sharoitlar yaratish masalalari haqida so‘z yuritiladi.