(untitled) (Global Conference on Multidisciplinary Research and Innovation, 2026)
Mazkur maqolada grafik organayzerlardan foydalangan holda to‘g‘ri bichimli yubkani tikish va modellashtirish jarayonini o‘qitishda grafik organayzerlardan foydalanishniung samarali usullari yoritilib berilgan. Grafik organayzerlar o‘quvchilarning bilimlarini yanada yaxshi o‘zlashtirishda, tizimlashtirishda, ijodiy fikrlashini yanada rivojlantirishda va hamda amaliy ko‘nikmalarni mustahkamlashda katta xizmat ko‘rsatadi.