(untitled) (Global Conference on Multidisciplinary Research and Innovation, 2026)
Maqolada frazemalarning bosma media tilidagi roli tahlil qilinadi, ularning ekspressivlik, baholovchilik, pragmatik ta’sirni kuchaytirish, transformatsiyaga uchrashi hamda milliy-madaniy mazmunni uzatishdagi ahamiyati yoritiladi va izohlanadi.