(untitled) (Global Conference on Multidisciplinary Research and Innovation, 2026)
Mazkur maqolada nutq muammolarini bartaraf etishda kompleks yondashuvning ahamiyati ilmiy-pedagogik jihatdan yoritilgan. Nutq buzilishlarini korreksiya qilish jarayonida logoped, pedagog, psixolog, shifokor va ota-onalar hamkorligining o‘rni tahlil qilingan. Shuningdek, kompleks yondashuv asosida olib boriladigan logopedik, psixologik va pedagogik ishlarning samaradorligi hamda bolaning nutqiy rivojlanishiga ta’siri ochib berilgan.