(untitled) (Global Conference on Multidisciplinary Research and Innovation, 2026)
Mazkur maqolada nutq buzilishlarini korreksiya qilishda qo‘llaniladigan logopedik terapiyalar va ularning ahamiyati ilmiy jihatdan yoritilgan. Nutq buzilishlarining turlari, logopedik terapiyalarning mazmuni hamda korreksion ishlarning samaradorligi tahlil qilingan. Shuningdek, artikulyatsion mashqlar, nafas mashqlari, fonematik eshituvni rivojlantirish va kommunikativ terapiyalarning bola nutqini rivojlantirishdagi o‘rni ochib berilgan.