(untitled) (Global Conference on Multidisciplinary Research and Innovation, 2026)
Ushbu tezisda sanoat korxonalarining raqobatbardoshligiga ta’sir etuvchi asosiy omillar hamda ularni boshqarish yo‘nalishlari tahlil qilingan. Tadqiqot natijasida raqobatbardoshlikni oshirishda ishlab chiqarish samaradorligi, innovatsiyalar, marketing, boshqaruv sifati va moliyaviy barqarorlik muhim omillar ekani asoslangan.