(untitled) (International Congress on Economics, Management and Business Studies, 2026)
Mazkur maqolada oziq-ovqat mahsulotlari sifatini oshirishda zamonaviy texnologiyalarning tutgan o‘rni tahlil qilinadi. Oziq-ovqat sanoatida raqamli texnologiyalar, avtomatlashtirilgan ishlab chiqarish tizimlari, sun’iy intellekt, sensor texnologiyalar, zamonaviy qadoqlash usullari hamda sifat menejmenti tizimlarining qo‘llanilishi mahsulot sifati va xavfsizligini ta’minlashda muhim omil sifatida ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, oziq-ovqat mahsulotlarining saqlanish muddati, organoleptik xususiyatlari va iste’molchilar talablariga mosligini oshirishda innovatsion texnologiyalarning afzalliklari yoritilgan.