(untitled) (International Congress on Economics, Management and Business Studies, 2026)
Ushbu ilmiy maqolada umumta’lim maktablarida davlat tilida ish yuritishning nazariy asoslari, huquqiy-me’yoriy bazasi hamda amaliy muammolari kompleks tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida ta’lim muassasalarida rasmiy hujjatlarni yuritishda uchraydigan kamchiliklar aniqlanib, ularni bartaraf etishning samarali mexanizmlari taklif etiladi. Shuningdek, zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish orqali ish yuritish jarayonlarini takomillashtirish masalalari yoritiladi.