GAZNI SINTETIK YOQILG’IGA AYLANTIRISH (Gas-To-Liquids) (Global Conference on Medical and Health Sciences, 2026)
Neftning tarkibidagi yo‘ldosh gazlardan tejamkorlik bilan foydalanish asosida yangi mahsulotlarni ishlab chiqarish har bir neft kompaniyasining asosiy maqsadlaridan biri hisoblanadi.