OILADA BOLALARNI MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYALASHDA MILLIY QADRIYATLARDAN FOYDALANISH MAZMUNI (Global Conference on Multidisciplinary Research and Innovation, 2026)
Mazkur maqolada milliy qadriyatlarning inson kamoloti, ma’naviy-axloqiy tarbiyasi hamda jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni yoritilgan. Unda oila va maktab hamkorligi, yosh avlodni milliy ruhda tarbiyalash hamda inson qadr-qimmatini ulug‘lash masalalari tahlil qilingan. Shuningdek, mustaqillik yillarida milliy qadriyatlarni tiklash, fuqarolarning huquqiy va ma’naviy madaniyatini oshirish bo‘yicha amalga oshirilgan islohotlar bayon etilgan. Tadqiqot natijalari milliy qadriyatlar jamiyat barqarorligi, ma’naviy yuksalish va barkamol avlodni tarbiyalashning muhim omili ekanligini ko‘rsatadi.
Keywords: milliy qadriyatlar, ma’naviyat, oila tarbiyasi, huquqiy madaniyat, barkamol avlod, ma’naviy-axloqiy tarbiya, oila va maktab hamkorligi, inson qadri, demokratik jamiyat.