(untitled) (Global Conference on Multidisciplinary Research and Innovation, 2026)
Soya (Glycine max) dunyo qishloq xo‘jaligida oqsil va moy manbai sifatida strategik ahamiyatga ega. Maqolada o‘simlikning biologik tuzilishi va 2024–2025-yillarda O‘zbekiston iqlimiga moslashtirilgan istiqbolli navlar tahlil qilinadi.